Hemstädning

Slide6

Hemstädning

Hemstädning från 5kr/kvm, ja det är faktiskt inte dyrare än så.
Har du en boyta på 100kvm så kostar städningen dig endast från 500kr./tillf.

Och tänk vad skönt det är att komma hem efter jobbet och slippa tänka på städningen, lägg tiden på familjen eller dig själv istället, få in lite kvalité i livet.

Vårt mål är att leverera Örebros BÄSTA hemstädning, så därför anstränger vi oss lite extra för att du ska bli 100% nöjd.

Vi har arbetat med städning i privatbostäder i många år och vi får ofta kommentarer som

"Vi uppskattar verkligen det ni gör!"
eller
"Vad skönt det är att komma hem när det är nystädat!"

Gör som många andra och beställ städning hemma du också, det är enkelt och tack vare RUT-avdraget blir det inte så dyrt

Räkna ut ditt pris i den gröna rutan.

Välkommen till ett bättre liv!

Hur går det till?

När vi får er beställning kontaktar vi er och går igenom avtal, era önskemål och eventuella nycklar samt när ni vill att vi ska starta.

Vi skapar sedan ett schema för just er städning, schemat kan baseras helt på era önskemål eller på vår grundstädning, vilket som passar er bäst. Ni kan sedan närsomhelst under resans gång ändra schemat, så att ni får städat det ni vill ha städat.

Ni kommer att få en städare / städerska tilldelad som kommer att städa hemma hos er vid varje tillfälle. På så sätt lär ni känna varandra , och han / hon lär sig er städning och blir inarbetad, vilket skapar en trygghet både för er och för oss.

Om er ordinarie städare / städerska är sjuk eller ledig skickar vi en vikarie till er, men innan vi gör det kontaktar vi er och kontrollerar att detta är ok, om ni inte vill att vikarien kommer så bokar vi bara om städningen.

Vi har med oss allt materiel som behövs för att utföra städningen.

Alla nycklar och port / larmkoder förvaras i låst säkerhetsskåp på vårt kontor när vi inte använder dom. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme så är vi försäkrade hos Länsförsäkringar mot eventuell skada och mot eventuell nyckelförlust.

All vår personal är utbildad i städteknik och materialkunskap.

RUT-avdraget

RUT-avdraget är en skattereduktion som gör att tjänster i hemmet, som t.ex. städning, flyttstädning och fönsterputs kostar dig 50% mindre än normalt pris.

Det fungerar som så, att vi drar av halva arbetskostnaden direkt på fakturan som du får från oss. Den andra halvan ansöker vi om hos skatteverket, och du behöver inte fylla i några papper.

Ditt avdrag får inte vara högre än 25.000kr per år eller högre än din inbetalda skatt, om avdraget inte godkänns hos skatteverket, skickar vi dig en faktura på samma belopp som avdraget var på.

Grundregeln för husarbete är att du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad, men du kan även få skattereduktion för arbete som utförs i dina föräldrars bostad förutsatt att du har betalat arbetet.

Du kan däremot inte få skattereduktion för specialstädningar, t.ex. golvvård eller för arbete som utförs i dina barns bostad eller arbete som utförs i ett dödsbo.

Skatteverkets informationssida om RUT

Gratis Hembesök

Om ni vill, så kommer vi till er, givetvis kostnadsfritt och går igenom i lugn och ro, ert behov och vad kostnaden blir.

Vi går gemensamt igenom grunden för ert städschema och ni får möjlighet att ställa frågor innan ni fattar ert beslut.

Efter besöket kommer vi att, efter några dagar kontakta er för att se vad ni har beslutat och förhoppningsvis boka in ett startdatum för att påbörja ert nya liv.

Ja, om inte ni ringer oss först, vill säga...

Om ni önskar ett kostnadsfritt hembesök, så fyll i uppgifterna här till vänster, bocka också för "Jag vill boka ett gratis hembesök och inte beställa just nu", som finns under STEG2 och skicka in bokningen.

Vi kontaktar er då inom kort för att boka in hembesöket.

Välkommen till ett bättre liv.